divendres, 6 d’octubre del 2017

RESULTATS ENQUESTES D'ACOLLIDA DE LES FAMÍLIES

Analitzant l'enquesta d'acollida que les famílies varen omplir, la Direcció del centre respon als suggeriments realitzats pels pares i mares:

- Respecte a fer les reunions per les tardes, informar que és impossible donat que l'horari laboral del professorat és pel matí.
- Respecte a fer les reunions de dos grups a diferents hores, heu de tenir en compta que el Centre té molt ajustat els dies per poder fer reunions, donat la gran quantitat dàltres reunions a les que ha d'assistir. En alguns grups que passava això , han assistit el pare a una assemblea i la mare a l'altre.
- Respecte al suggeriment d'avisar amb més antelació i per correu electrònic, es va enviar un correu electrònic a les famílies amb uns dies d'antelació i es varen penjar les dates al bloc del centre. Hem de tenir en compta que el centre cada vegada més està intentant eliminar les circulars en paper i aprofitar els mitjans electrònics per les comunicacions.
- Respecte a mantenir el silenci, això és responsabilitat de tots. Quan s'asisteix a una assemblea, el respecte és indispensable per a poder entendre les informacions que es donen. Sentit comú.

Igualment i com sempre, agraïm les vostres aportacions
La Direcció.