dimecres, 28 de gener del 2015

TALLER ESTELS 2015

El dimarts dia 27 de gener, vàrem realitzar el Taller de fabricació d'estels que cada any posem en marxa al nostre centre. Tots els alumnes de l'escola varen fabricar un estel model "Butxaca" amb l'ajuda dels alumnes de cinquè i9 Sisè i dels mestres. L'activitat ha estat molt divertida. Ara toca anar tots junts el diumenge a Ses variades a participar en el festival "Posa un estel al cel" i passar un matí extraordinari amb sa família. Us deixem unes fotos de les activitats.

dimarts, 20 de gener del 2015

Activitats "Un altre oci" de l'Ajuntament

Aquestes són les activitats "Un altre oci" del mes de gener organitzades per SSSS de l'Ajuntament de Sant Antoni. Podeu apuntar-vos en qualsevol moment. 

dilluns, 19 de gener del 2015

ESTELS 2015

Comencem ja com cada  les activitats al voltant dels estels 2015.
Aquest any tindrem 4 activitats destacades:

- En primer lloc, aquest dijous s'obrirà una exposició d'estels japonesos a càrrec de Manuel Argal.
Si clicau aquí podreu veure el poster anunciant l'exposició.
- En segon lloc,organitzarem un Taller de fabricació d'estels a la carpa Municipal del passeig en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Antoni.El taller es farà de dilluns 26 a divendres 30 de 18 a 20 hores.
- En tercer lloc, el dimarts 27 realitzarem el taller de fabricació d'estels com cada any a la nostra escola. L'alumnat del Tercer Cicle ajudarà als més petits a fabricar estels.
-Per últim, el diumenge 1 de febrer es celebrarà el festival "Posa un estel al Cel" en la seva XXII edició a partir de les 11 hores a Ses Variades.


Esperem que tots participeu d'aquestes activitats.

MODEL ESTEL BUTXACA

dimarts, 13 de gener del 2015

Planetari de La Caixa

Hem pogut gaudir un parell de dies del planetari de La Caixa. Hem observat l'univers: el moviment del sol i de la lluna, algunes constel·lacions... Tots els alumnes del centre han pogut visitar-lo. 

dilluns, 12 de gener del 2015

CARNESTOLTES 2015

A partir de hoy ya se pueden apuntar al Carnaval 2015!!! L'APIMA recibirá vuestras solicitudes hasta el dia 21 de Enero.
 Los precios son: 12 euros niños/as y 15 euros adultos. 
Para aquellos que no sean socios de la APIMA, los precios son 16 y 19 euros respectivamente. 

ANIMAROS!!! Cuantos más seamos, mejor lo pasaremos!!!