dimarts, 14 de febrer del 2012

ESCOLA DE PARES


Bon dia a tothom!!
L’ajuntament de Sant Antoni de Portmany en col·laboració amb el Centre d’estudi i prevenció de conductes addictives (CEPCA) del Consell Insular d’Eivissa inicien una activitat dirigida a totes aquelles famílies que tenen fills adolescents.
En l’actualitat les famílies ens trobem amb pocs espais en els quals abordar moltes d’aquestes qüestions per aquesta raó hem plantejat la necessitat de fer unes Escoles de Família centrades en l’adolescència i les seves implicacions educatives.
Per això des del servei demanen la vostra col·laboració en la difusió de la informació a aquelles famílies amb menors a 5è i 6è de Primària.
ESCOLES DE PARES I MARES CENTRADES EN L’ADOLESCÈNCIA I LES SEVES IMPLICACIONS EDUCATIVES.
· Aquestes escoles són de caràcter gratuït i seran impartides per psicòlogues i pedagogues del CEPCA (especialistes en temes educatius).
· El programa consta de 6 sessions (2 sessions setmanals). Cada sessió té una durada de 2 hores.
· Es faran grups de 10-12 pares/mares màxim (perquè tots pugueu participar-hi millor).
· Els horaris seran de matí de 9.30 a 11.30 h, o de tarda de 16.30 a 18.30 h.
· Es portaran a terme els dimarts i els dijous: 28 febrer i 6, 8, 13, 15 i 20 de març.
· Lloc de realització: Centre Cultural Cervantes.

Les inscripcions es realitzaran als centres educatius de secundària o a l’oficina de Serveis Socials fins al 17 de febrer.

Per qualsevol consulta, podeu cridar als Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i demanar per les educadores socials, Carmen o Aixa. Tel. 971340003 C/ Cervantes, 25 E Baixos.